Despre noi

Bine ati venit la Art36 – locul unde doar imaginatia e limita!

Art36 reprezinta un centru deschis oricarei activitati creative in care doar imaginatia ta e limita iar diversitatea e incurajata. Noi, echipa Art36 – Ana si Romeo, am gandit acest loc dupa chipul si asemanarea noastra, adica un loc prietenos, deschis tuturor ideilor creative, un loc in care pasiunile tuturor sa se poata desfasura in siguranta, un loc primitor in care dorim sa formam oameni noi.

Art36 creaza atmosfera in care pasiunile voastre pot renaste, in care va puteti transforma, in care va puteti descoperi noi talente si, de ce nu, poate o noua cariera!

La Art36 se pot organiza cursuri de… orice 🙂 De la cursuri de numerologie, astrologie si metafizica la sedinte de terapii alternative sau grupuri de suport. De la marketing online, copywriting si scriere creativa la cursuri de handmade, limbi straine si arte plastice. Daca doriti sa ne cunoasteti si sa vedeti cu ce ne putem lauda, click aici >>

Daca sunteti in cautare de cursuri care sa va schimbe viata sau doar perspectiva, urmariti programul cursurilor noastre si va promitem ca la orice curs/atelier ati participa veti pleca un om mai bun, mai pregatit, revolutionat!

Cu drag si prietenie, Ana si Romeo

Echipa Art36

Reclame